De gezichten achter onze stichting

STichting spreek dezelfde taal
'Een stichting zonder winstoogmerk'
'de stichting voor en door anderstaligen en inburgeraars'

Ben Sluis

voorzitter

Mijn 40 jaar ervaring in de IT binnen grote financiele organisaties en 30 jaar ervaring in management en bedrijfskunde, zet ik graag in voor relevante sociale projecten in mijn directe omgeving. Naast taalmaatje te zijn als vrijwilliger in de gemeente Gennep, zet ik me in voor het Taalcafe Gennep en als voorzitter van deze mooie stichting. Hiermee kan ik een groot verschil maken en van waarde zijn voor mijn anderstalige medebewoners.

Jurgen Vissers

secretaris

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de technische service, heb ik besloten om een meer sociale baan te zoeken en me ook in te zetten voor vrijwilligerswerk. Daarom ben ik taalmaatje geworden, ben ik actief bij het Taalcafe Gennep en zet ik me in bij deze stichting als secretaris. Tevens ben ik werkzaam in een sociale werkplaats als begeleider.

Joep Cobussen

penningmeester

In 2021 afgestudeerd voor Bedrijfseconomie en begonnen met werken als een Financial Controller. Daarnaast ben ik mij ook gaan inzetten voor het Taalcafe Gennep. Hier wil ik graag nog een stap verder in nemen als Penningmeester van deze stichting.

Sanne Kuijpers

VICE VOORZITTER

Na een aantal jaren in het speciaal basisonderwijs gewerkt te hebben als leerkracht, ben ik nu al meer dan 8 jaar werkzaam in cybersecurity. Als leidinggevende houd ik me bezig met het ontwikkelen van talent, vanuit de menskant en vanuit de techniek. Ik houd van reizen en het ontdekken van andere culturen en gebruiken. Ik denk dat wij veel van elkaar kunnen leren in het leven. Daarnaast vind ik het belangrijk wat voor anderen te betekenen, iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Er voor anderen zijn en ervoor zorgen dat ze, na een vaak heftige periode een plekje weten te vinden in onze maatschappij, zich welkom voelen. Het spreken van de taal en kennis maken met onze cultuur zijn daarin een mooi begin. Daarom ben ik taalmaatje in Gennep en zet ik mij in voor het Taalcafe Gennep. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten in deze stichting als bestuurslid en vice-voorzitter en deze samen tot een succes maken!

Roos van Otterdijk

adviseur en ambassadeur

 

Na 23 jaar ervaring in de zorgsector ben ik in 2017 als ZZP-er begonnen in het sociaal domein. Samen met mijn collega mag ik eigenaar zijn van een eigen programma ‘Accent op ieders Talent’. Waarmee we, DOEN wat WEL kan en MEEDOEN voor iedereen, in een wijk/dorp mogelijk maken. Eén van de mooie rollen die ik als professional vervul is coördinator Taalmaatjes en Taalcafe in Gennep. Hierdoor heb ik de kanjers van het bestuur van deze Stichting mogen ontmoeten en leren kennen. Met heel veel plezier en passie zal ik het bestuur ondersteunen als adviseur en ambassadeur!

Aynura Ibrahimli

penningmeester i.o.

In 2007 ben ik afgestudeerd voor Business Administratie. Daarna heb ik 13 jaar gewerkt als boekhouder. Nu werk ik voor het Taalcafe Gennep als vrijwilliger. Hier wil ik graag mezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan het Taalcafe en de stichting.

Hand in hand
met het Taalcafé Gennep

Het Taalcafé Gennep wordt door een enthousiaste en gedreven groep van vrijwilligers ondersteund en gerund. Veel van deze vrijwilligers zijn ook ’taalmaatje’ die onze inburgeraars ondersteunen in hun proces van inburgering. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een aantal van deze mensen zich ook inzetten voor de goede doelen van deze stichting. Sterker nog, de stichting maakt zich er juist hard voor en zet zich volledig in voor de activiteiten die door het Taalcafé worden georganiseerd en uitgevoerd.